Nu we eindelijk weer vette shit doen op de site en Club Weeb Re:Boot hebben gelanceerd, is het tijd om nóg een grote aankondiging te doen. Op 16 en 17 oktober staan we namelijk met onze eigen stand op Heroes: Made in Asia! (Je weet wel, het nieuwe weeaboo-zusje van Dutch Comic Con.)

Omdat we zo blij zijn met deze kans, hebben we na enkele brainstormsessies ervoor gekozen om geen saaie promobooth neer te zetten met enkel flyers, maar te focussen op het eerste Club Weeb evenement dat we dit jaar nog organiseren! Nu mogen we daar op moment van schrijven nog niet zoveel over vertellen, maar bij deze lichten we wél een tipje van de sluier op..

SILENT WEEABOO DISCO

Op Made in Asia presenteren we namelijk onze eigen silent disco! We nemen een hele entourage mee, inclusief een big-ass partytent, rookmachine, extravagante outfits en showlampen. Een compleet totaalpakket om urenlang helemaal uit je dak te gaan op Japanse popmuziek dus!

Verwacht van ons 2 dagen lang bekende animetunes, Vocaloid-beats, J-pop hits en iconische citypop. Kyary Pamyu Pamyu, Hatsune Miku, Mariya Takeuchi en Maximum the Hormone: you name it, we got it!

We zouden Club Weeb echter niet zijn als we er geen twist aan zouden geven. Het is natuurlijk al best wel een opgave om 2 dagen lang, 8 uur achter elkaar te draaien, maar we willen het onszelf wat moeilijker maken. Zoals je wellicht hebt gemerkt, kenmerken we ons door het schrijven van artikelen waarin we geen blad voor ons mond nemen en regelmatig de spot drijven..

CLUB WEEB’S LIST OF IMPENDING DOOM

Om die “no fucks given”-attitude ook uit te stralen op Made in Asia, hebben we Club Weeb’s List of Impending Doom bedacht. Op deze lijst zijn een shit-ton aan challenges te vinden, die wij dienen uit te voeren terwijl we plaatjes draaien.

Daar komt wel wat bij kijken, want om de challenges uit te voeren moet eerst een bepaalde hoeveelheid Instagramfollows bereikt zijn. Hoe meer follows wij krijgen op Made in Asia, hoe meer challenges we uitvoeren. Denk een beetje aan donation-incentives van een gemiddelde Twitch streamer, alleen dan in het echt.

Challenges die op de lijst staan variëren van het drinken van een paar sake-shots, tot het eten van hete pepers. Hoe hoger het aantal follows, hoe lastiger en pijnlijker de challenges worden. Grote kans dat we compleet uitgeput zijn na het weekend, en dat is precies waar we bezoekers mee gaan vermaken!

KOOP NU JE TICKETS!

Naast losgaan op J-pop is er echter nog veel meer te doen op Made in Asia. We hebben de locatie al mogen bekijken en kunnen je alvast vertellen dat de dealerhal écht gigantisch is! Ook qua eten zit je goed, want op de Asian Foodcourt kan je onder andere okonomiyaki, yakitori en bubbletea terugvinden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gaming area en de hoeveelheid workshops die je kan volgen..

Tickets voor Heroes: Made in Asia kan je vinden via deze link. We hopen je uiteraard terug te zien op 16 en 17 oktober in Evenementenhal Gorinchem, en kunnen niet wachten om je weg te blazen met onze supersonische DJ-set!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.