Team

Club Weeb bestaat uit 2 jonge enthousiastelingen voor Japanse popcultuur: Kiran en Nick. Van jongs af aan zijn deze 2 “absolute degenerates” al bezig met alles rondom Japan, en nu is de tijd gekomen om die passie om te zetten in het schrijven van artikelen!

We kenmerken ons door het schrijven van artikelen waarin we zeggen wat we willen, en niet zo snel een blad voor de mond nemen. Als een animeserie equivalent staat aan een hoop stront, of Stichting Tomo voor de zoveelste keer schijt lijkt te hebben aan de coronamaatregelen, mogen we dat best op die manier verwoorden.

Schrijven is echter niet het enige waar Club Weeb zich mee bezig houdt: in 2021 hopen we namelijk om een nieuw type evenement te organiseren dat helemaal gericht is op weebs! We mogen er nog niet veel over kwijt, maar om toch alvast een tipje van de sluier op te lichten: het heeft te maken met uitgaan en J-pop...

Op deze pagina maak je individueel kennis met het notoire duo en kom je meer te weten over de drijfveren achter de site!

Kiran Paudyal

Kiran Paudyal

Hey, Kiran hier: hoofdbeheerder van de site en een ongelovelijke weeb. Mijn expertisegebied ligt vooral op J-pop en hier zul je me ook het meest over zien schrijven. Buiten mijn enthousiasme voor Japan ga ik geregeld naar concerten en ben ik vaak te vinden in een kolkende moshpit!

Nick Legler

Nick Legler

Ohayou! Ik ben Nick, een weeb extraordinaire met 250+ titels op m'n animelist(s). Ik schrijf hier vooral over anime, en ik hou het zeker niet bij één genre!